Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

SFAKIA VERTICAL RUN 2014
Κυριακή, 05 Οκτ 2014,  8:30
Επισκέψεις : 2561

 

Tο Natour Lab υπό την αιγίδα του Δήμου Σφακίων και του Φορέα Διαχειρίσης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς διοργανώνει τον δεύτερο αγώνα κάθετης ανάβασης - Sfakia Vertical Run - από το Λουτρό στην Ανώπολη Σφακίων στις 5 Οκτωβρίου 2014.

 

Πρόκειται για έναν αγώνα έκρηξης, δύναμης και αντοχής καθώς μέσα σε μόνο 4,5 χιλιόμετρα κερδίζει 690 μέτρα υψομετρικής.

 

Η συσκέντρωση των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 στο λιμάνι των Σφακίων. H παραλαβή των αριθμών και η συμπλήρωση των υπέυθυνων δηλώσεων θα πραγματοποιηθούν στη γραμματεία του αγώνα η οποία θα βρισκεται στο λιμάνι των Σφακίων απο τις 08:30 το πρωί.

 

Οι αθλητές θα επιβιβαστούν στο πλοίο για Λουτρό που θα αναχωρίσει στις 10:00. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί μέσα από το καράβι για Λουτρό, με το άνοιγμα του καταπέλτη του πλοίου, σε σειρές. Στη συνέχεια οι αθλητές θα διασχίσουν το παραλιακό μέτωπο του Λουτρού και θα ανηφορίσουν το βραχώδες μονοπάτι προς το εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης σε υψόμετρο 687 μέτρα. Εκεί οι αθλητές, για είναι έγκυροι, θα πρέπει να χτυπήσουν την καμπάνα της εκκλησίας και έπειτα να συνεχίσουν κατηφορίζοντας προς τον τερματισμό που θα γίνει στην πλατεία της Ανώπολης.

Θα ακολουθήσουν οι απονόμες και παραδοσιακό κέρασμα στην πλατεία του χωριού. Οι αθλητες θα επιστρέψουν στο λιμάνι των Σφακίων με μεταφορικά μεσα της διοργάνωσης. Θα δοθούν σε ολους τους αθλητές αναμνηστικά μπλουζάκια.

Η διοργάνωση θα παρέχει 2 σταθμoύς τροφοδοσίας με νερό στη μέση της διαδρομής και λίγο πριν την καμπάνα.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα το όριο των συμμετοχών ορίζεται στις 200.

 

Δήλωση Συμμετοχής

Για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθήστε τα παρακάτω 3 βήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., phone: +30 6951002502

Go to top

Πολιτική απορρήτου Δήμου Σφακίων