ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ    ΤΟΥ 2/ΘΕΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛ.ΑΝΩΠΟΛΗΣ ΣΦΑΚΙΩΝ

ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αρ.Πρωτ.119/12-12-2019

Οι δασκάλες και οι μαθητές του 2/Θ Δ.Σ. Ανώπολης Σφακίων ευχαριστούν εκ βαθέως, κατά πρώτον τον Μανούσο Ιωσήφ Αθητάκη για την μέγιστη και ευγενέστατη χορηγία του. Αγόρασε και πρόσφερε όλα τα σώματα θέρμανσης του Δημοτικού Σχολείου, καθώς χρηματοδότησε και την τοποθέτησή τους. Πρόσφερε αυτό το σπουδαίο και χρήσιμο δώρο στο σχολείο μας, αφού υπογράμμισε στο λόγο του πως και τα τρία παιδιά του έχουν φοιτήσει σ’ αυτό το Σχολείο, έτσι κι εκείνος εις ανταπόδοση αυτού, προέβηκε σε αυτή την γενναιόδωρη πράξη. Του ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά του και ό, τι καλό στην οικογένειά του.

Κατά δεύτερον, ευχαριστούμε θερμά τον Γεώργιο Ευάγγελου Παπασηφάκη για την εύστοχη και έγκαιρη δωρεά στο Σχολείο μας, χαρίζοντάς μας ένα πολυμηχάνημα “ EPSON L3110” αξίας 240€. Η δωρεά του έγινε αντί μπομπονιερών κατά την επικείμενη βάφτιση της κόρης του. Ευχαριστούμε εγκάρδια για το υπέροχο και αναγκαίο για τις Σχολικές λειτουργίες δώρο του, ευχόμαστε ό, τι καλύτερο σε αυτόν και στην οικογένειά του.

Τρίτον και τελευταίο, ευχαριστούμε ex animo τον Νταμουλή Μάρκου Τσιριντάνη για την άμεση και ευγενική ανταπόκρισή του, ύστερα από προφορικό αίτημα, στο να μας αγοράσει καινούργια πλακάκια και τα λοιπά υλικά εργασίας για το Γραφείο Δασκάλων. Κάτι το οποίο τόσο χρειαζόταν αυτός ο χώρος, μια αναβάθμιση αισθητική και χρηστική. Ευχαριστούμε ειλικρινά και του ευχόμαστε ολόκαρδα κάθε επιτυχία και καλό στην προσωπική του ζωή.

Η Προϊσταμένη του                                                                                   Οι δασκάλες

2/Θ. Δ. Σ. Ανώπολης                                                                           Σταυρούλα Παπατζανή

Βασιλική Σταθοπούλου                                                                     Κατερίνα Καράγκου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 2/ΘΕΣΙΟ Δ.Σ.ΑΝΩΠΟΛΗΣ ΣΦΑΚΙΩΝ

Οι Δασκάλες ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Σφακίων για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά των 200 ευρώ , για την κάλυψη κάποιων σχολικών μας αναγκών. Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με εκτίμηση,

Η προϊσταμένη Β. Σταθοπούλου

d sfakion daskalo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ξεκινά ο ψεκασμός της δακοκτονίας στο Δήμο Σφακίων μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Ο Πρόεδρος της κ. Σοφούλης Πέτρος σε συνεργασία με το Δήμο αποφάσισαν να καλυφθεί με δολωματικούς ψεκασμούς ολόκληρη η περιοχή του Δήμου, αν και υπάρχουν έντονες ενστάσεις για το ύψος της αποζημίωσης. Ο σκοπός είναι να προστατευτούν οι περιουσίες των αγροτών σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα και να διασφαλιστεί η ποιότητα του ελαιολάδου τους.

d sfakion daskalo             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  Την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, ένα 10χρονο κορίτσι, Ολλανδικής καταγωγής που διέσχιζε τον εθνικό δρυμό της Σαμαριάς, έχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε στο πόδι.

 

 Μεταφέρθηκε άμεσα με το φουσκωτό σκάφος του Δήμου, από την έξοδο του φαραγγιού, στην Αγία Ρουμέλη, έως την Χώρα Σφακίων  όπου στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γενικό Νσοκομείο Χανίων.

                                    d sfakion daskalo         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015, περιπατητής που βρισκόταν στο ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4, στη διαδρομή Λουτρό-Αγία Ρουμέλη υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ιατρείο Σφακίων.

 

 Η διακομιδή έγινε έγκαιρα με το φουσκωτό διασωστικό σκάφος που διαθέτει ο Δήμος μας έως τη Χώρα Σφακίων και στη συνέχεια, με ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. 

 

 

 Η κατάσταση του Γερμανού  περιπατητή είναι κρίσιμη και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γ.Ν. Χανίων.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 3

January 2022
S M T W T F S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Go to top

Πολιτική απορρήτου Δήμου Σφακίων