Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

2ος Αγώνας Δρόμου Θυμιανής Παναγιάς
Κυριακή, 02 Ιουλ 2023,  9:00 - 11:00
Επισκέψεις : 485

2os agonas dromou2ου Αγώνα Δρόμου Θυμιανής Παναγιάς

Αφιερωμένου στη Μνήμη του Νικόλαου Καγιαδάκη

2 Ιουλίου 2023

Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Σφακίων και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων διοργανώνουν, 2ο Αγώνα Δρόμου Θυμιανής Παναγιάς (10 χλμ.)

Αφιερωμένο στη Μνήμη του Νικόλαου Καγιαδάκη την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 στην Ίμβρο Σφακίων

Ώρα εκκίνησης: 09:00

ΚαταληκΠτική ώρα τερματισμού: 11:00

Περιγραφή διαδρομής

Με αφετηρία το χωριό Ίμβρος, οι δρομείς εισέρχονται και διασχίζουν το πανέμορφο Φαράγγι της Ίμβρου, μετά την έξοδό τους από αυτό προσεγγίζουν νότια το χωριό Κομιτάδες και τερματίζουν στην αυλόπορτα του ιστορικού Ιερού Ναού της Παναγιάς της Θυμιανής, όπου το 1821 κηρύχθηκε η Ελληνική Επανάσταση στην Κρήτη.

Σταθμός νερού

Σταθμός νερού θα υπάρχει στο 8ο χλμ. της διαδρομής.

Διακρίσεις –Κατηγορίες για τον 2ο Αγώνα Δρόμου Θυμιανής Παναγιάς 10 χλμ.

- Κύπελλα: στον πρώτο της γενικής κατάταξης ανδρών, στην πρώτη της γενικής κατάταξης γυναικών.

- Μετάλλια νικητών/τριών στους/στις τρεις (3) πρώτους/ες της γενικής κατάταξης ανδρών και της γενικής κατάταξης γυναικών αντίστοιχα.

- Ειδικό μετάλλιο συμμετοχής σε όσους/ες τερματίσουν.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος/α στον 2ο Αγώνα Δρόμου Θυμιανής Παναγιάς θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι/ες το 2008 και μετά). Οι δρομείς μικρότερων ηλικιών πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από ενήλικες.

Παροχές πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής στον 2ο Αγώνα Δρόμου Θυμιανής Παναγιάς

· Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι

· Αριθμός συμμετοχής

· Χρονομέτρηση

· Αναμνηστικό μετάλλιο

· Παροχή νερού και ενεργειακών μπαρών

· Παροχή ιατρικών υπηρεσιών Προσοχή: Στον Αγώνα Δρόμου οι θέσεις συμμετοχής ανέρχονται σε εκατόν πενήντα (150) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την εγγραφή.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Α) Δηλώσεις Συμμετοχής Ø Δηλώσεις συμμετοχής στον Αγώνα υποβάλλονται έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και ώρα 15.00 μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSePxPdg7CB.../viewform...

Ø Η συμμετοχή στον Αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Γ) Παραλαβή πακέτου συμμετοχής Υποχρεωτική είναι η παραλαβή από τους συμμετέχοντες του πακέτου συμμετοχής τους από την αφετηρία του Αγώνα στο χωριό Ίμβρος την ημέρα του Αγώνα, Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 από 08:00 έως και 08:45. Δ) Μετακίνηση δρομέων Οι δρομείς με δικά τους μεταφορικά μέσα θα προσέλθουν στο χωριό Ίμβρος, όπου βρίσκεται η αφετηρία του αγώνα. Μετά το τέλος του Αγώνα θα μετακινηθούν με μέσα του

Δ. Σφακίων από τη Θυμιανή Παναγιά στην Ίμβρο.

Η) Διαχείριση προσωπικών δεδομένων Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται από τον συμμετέχοντα κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής πρέπει να είναι απολύτως αληθή. Σε περίπτωση που η αίτηση/δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται από τρίτο πρόσωπο, θεωρείται ότι ο συμμετέχων συμφωνεί για τη διάθεση των προσωπικών του δεδομένων προς τον ΣΔΥΧ μέσω του τρίτου προσώπου. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της IAAF & της AIMS. Οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, γίνεται μόνο κατόπιν συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων για τον εκάστοτε δηλούμενο συγκεκριμένο σκοπό.

Ι) Παροχή Πληροφοριών Για κάθε πληροφορία και ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Εμμανουήλ Τζωρτζάκη (τηλ.: 6947573218) Σφακιά, 6-6-2023

 

Πολιτική απορρήτου Δήμου Σφακίων