Ευχαριστήρια Δημοτικού σχολείου Ανώπολης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ    ΤΟΥ 2/ΘΕΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛ.ΑΝΩΠΟΛΗΣ ΣΦΑΚΙΩΝ

ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αρ.Πρωτ.119/12-12-2019

Οι δασκάλες και οι μαθητές του 2/Θ Δ.Σ. Ανώπολης Σφακίων ευχαριστούν εκ βαθέως, κατά πρώτον τον Μανούσο Ιωσήφ Αθητάκη για την μέγιστη και ευγενέστατη χορηγία του. Αγόρασε και πρόσφερε όλα τα σώματα θέρμανσης του Δημοτικού Σχολείου, καθώς χρηματοδότησε και την τοποθέτησή τους. Πρόσφερε αυτό το σπουδαίο και χρήσιμο δώρο στο σχολείο μας, αφού υπογράμμισε στο λόγο του πως και τα τρία παιδιά του έχουν φοιτήσει σ’ αυτό το Σχολείο, έτσι κι εκείνος εις ανταπόδοση αυτού, προέβηκε σε αυτή την γενναιόδωρη πράξη. Του ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά του και ό, τι καλό στην οικογένειά του.

Κατά δεύτερον, ευχαριστούμε θερμά τον Γεώργιο Ευάγγελου Παπασηφάκη για την εύστοχη και έγκαιρη δωρεά στο Σχολείο μας, χαρίζοντάς μας ένα πολυμηχάνημα “ EPSON L3110” αξίας 240€. Η δωρεά του έγινε αντί μπομπονιερών κατά την επικείμενη βάφτιση της κόρης του. Ευχαριστούμε εγκάρδια για το υπέροχο και αναγκαίο για τις Σχολικές λειτουργίες δώρο του, ευχόμαστε ό, τι καλύτερο σε αυτόν και στην οικογένειά του.

Τρίτον και τελευταίο, ευχαριστούμε ex animo τον Νταμουλή Μάρκου Τσιριντάνη για την άμεση και ευγενική ανταπόκρισή του, ύστερα από προφορικό αίτημα, στο να μας αγοράσει καινούργια πλακάκια και τα λοιπά υλικά εργασίας για το Γραφείο Δασκάλων. Κάτι το οποίο τόσο χρειαζόταν αυτός ο χώρος, μια αναβάθμιση αισθητική και χρηστική. Ευχαριστούμε ειλικρινά και του ευχόμαστε ολόκαρδα κάθε επιτυχία και καλό στην προσωπική του ζωή.

Η Προϊσταμένη του                                                                                   Οι δασκάλες

2/Θ. Δ. Σ. Ανώπολης                                                                           Σταυρούλα Παπατζανή

Βασιλική Σταθοπούλου                                                                     Κατερίνα Καράγκου

Πολιτική απορρήτου Δήμου Σφακίων