ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εν μέσω δύσκολων καιρών ,όπου η έννοια της φιλανθρωπίας, του εθελοντισμού και της προσφοράς αποκτά ιδιαίτερο νόημα, πράξεις όπως αυτή που θα αναφέρουμε αξίζουν το θαυμασμό και τις ευχαριστίες μας! Αναφερόμαστε στη δωρεά που πραγματοποίησε η κ.Αικατερίνη Μπολιώτη- Τσιριντάνη στο δημοτικό σχολείο Βουβά Σφακίων, ύψους 50.000 ευρώ, προκειμένου το χρηματικό ποσό να διατεθεί ως εξής, μέχρι εξαντλήσεως του: Κατά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, να δίνεται ως βραβείο, το χρηματικό ποσό των χιλίων ( 1.000 ) ευρώ στον καλύτερο μαθητή/ καλύτερη μαθήτρια της ΣΤ τάξης Δημοτικού ,δηλ στο μαθητή/ μαθητρια που θα συγκεντωσει την υψηλότερη βαθμολογία.

Το παραπάνω βραβείο ,που ονομάζεται " βραβείο Αικατερίνης Μπολιώτη", θα ανακοινώνεται στους μαθητές του σχολείου κατά την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς, προκειμένου να λειτουργεί ως κίνητρο αριστείας και ανάπτυξης ευγενούς άμιλλας μεταξύ τους.

Η προσφορά της κ.Μπολιώτη στο σχολείο του χωριού καταγωγής της , μας συγκινεί και μας γεμίζει ευγνωμοσύνη απέναντι της. Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να είναι γερή και να απολαμβάνει τους κόπους και τη προσφορά της!

Με εκτίμηση Αφροδίτη Σφηνιά Αντιδήμαρχος Σφακιών

Αργυρώ Καρτσωνάκη Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Βουβά Σφακίων

δημοτικο βουβα

Πολιτική απορρήτου Δήμου Σφακίων